ÇAĞLAYANCERİT 6.CEVİZ VE KÜLTÜR FESTİVALİ

BU YIL 6.cısını DÜZENLEDİĞİMİZ GELENEKSEL #ÇAĞLAYANCERİT #CEVİZ VE #KÜLTÜR #FESTİVALİMİZ DOLU DOLU GEÇTİ..BAŞKAN SARIALTUN; İLÇEDE ADETA BİR KARNAVAL HAVASI YAŞATTIK, YEDİDEN YETMİŞE HERKESE HİTAP EDEREK DOYASIYA EĞLENDİK.CEVİZİMİZİ DÜNYAYA TANITMAK İÇİN GAYRETLE ÇALIŞTIK VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ. BU ANLAMLI VE ÖNEMLİ GÜNDE, BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN; SN. VALİMİZE,MİLLET VEKİLLERİMİZE,iLÇE KAYMAKAMLARIMIZA,BŞ.BELEDİYE BAŞKANIMIZA,İL BAŞKANLARIMIZA,İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA,İLÇE BAŞKANLARIMIZA,BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZE,KURUM AMİR VE MEMURLARIMIZA, BASINIMIZIN GÜZİDE İNSANLARINA,STK KURULUŞLARINA,FESTİVALİMİZE KATKIDA BULUNAN İŞ ADAMLARIMIZA,TÜM SPONSORLARIMIZA, ÇEŞİTLİ İLLERDEN VE İLÇELERDEN GELEN GÖNÜL DOSTLARIMIZA VE ÇOK KIYMETLİ Ç.CERİT'Lİ HEMŞEHRİLERİME CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM,SAYGIYLA,HÜRMETLE SELAMLIYORUM İFADELERİNİ KULLANDI..

DOĞAKA, Sütçü İmam Üniversitesi, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çağlayancerit Kaymakamlığı ve Çağlayancerit Belediyesi işbirliğiyle 6. Ceviz ve Kültür Festivali düzenlendi.

Sağlık bakımından birçok faydası olan Çağlayancerit Ceviz’inin reklamı ve pazarlamasının sağlanması için düzenlenen festivalde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Festivale, Vali Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Çağlayancerit Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.