BEKLENEN GÜN GELDİ

13.7.2021
İlçe Kaymamkamımız Sn.Özgür İŞÇİMEN beyle Karayolları 5.Şube Bölge Müdürü Sn.Mehmet FİDAN beyi karşılayarak akabinde ilçemizdeki yapılması gereken yerleri gezdik.
Yıllardan bu yana süre gelen ilçemiz yolları için müjdeli haberi Bölge Müdürü beraberinde getirdi,
????DULKADİROĞLU ÇAĞLAYANCERİT yolunun 1.etap ihalesi 27 Temmuz 2021 de gerçekleşeçek olup yüklenici firma ivedilikle çalışmalarına başlayacaktır.
????İlçemiz Merkezle Bozlar Mahallesi arası yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları bayram sonrası ihale edilerek yüklenici firma çalışmalarına başlayacaktır.
????İlçe girişinden Hastaneye kadar olan yolun kaldırım ihalesi bayram sonrası gerçekleşerek yüklenici firma çalışmalarına başlanacaktır.
İlçemize hayırlı olsun
Bu çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İçişleri Komisyon Başkanım Sn.Celalettin Güvenç olmak üzere bütün emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ederim.
HANİFİ SARIALTUN
ÇAĞLAYANCERİT BELEDİYE BAŞKANI