DERSHANEYE GÖNDERİLEN ÖĞRENCİLERLE BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİNDE BİR ARAYA GELİNDİ.

5.7.2021

Çağlayancerit Kaymakamlığı ve Çağlayancerit Belediyesinin katkılarıyla dershaneye gönderilen başarılı öğrencilerle belediye sosyal tesislerinde bir araya gelindi. Çağlayancerit Ortaokulu rehber öğretmeni Deniz KIRICI öğrencileri sınavlarla ilgili bilgilendirdi. Hedef koyma, verimli ders çalışma vb. Konularda sunum yaptı. Çağlayancerit Kaymakamı Sayın Özgür İŞÇİMEN ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Sayın Hanifi SARIALTUN öğrencilere kendi tecrübelerini paylaştılar. Her zaman öğrencilerimizin yanında olduklarını söylediler. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da öğrencilerimize Gölbaşı, Elbistan ve Darende Fen liseleri ve kültür gezisinin de müjdesini verdiler.

Eklenme Tarihi : 5.07.2021
Güncelleme Tarihi : 5.07.2021