HAYRETTİN GÜNGÖR ÇAĞLAYANCERİT TE

2.6.2021
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hayrettin GÜNGÖR ve Ekibi ilçemizi ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hayrettin GÜNGÖR beyle belediyemiz bahçesinde, ilçe başkanlarım ve mahalle muhtarlarımızla karşılayarak ilçemiz için öncelik arz eden taleplerimizi ileterek, istişarede bulunduk. Daha sonra esnaflarımızı ve vatandaşlarımıza hane ziyaretinde bulunarak, sohbet edip hayır dualarını aldık. ilçemiz halk Eğitim Merkezi müdürlüğü bünyesinde çalışan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru dikiş, nakış ve resim atölyesini gezerek isteklerini dinledik. Akabinde ilçemiz için önem arz eden, saklı cennet olan Çağlayancerit ilçemizin ekonomisine katkı sağlamak ve ilçemize yerli yabancı turist çekmek için devasa bir projeye imza atıyoruz. Küçükcerit-AKSU Gözü mesire alanı için incelemelerde bulunduk. içerisinde yürüyüş parkurları, bungalov evleri,piknik alanlarının da bulunacağı Mesire alanı için, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hayrettin GÜNGÖR müjdeyi verdi. Küçükcerit- Aksu Gözü mesire alanı proje çalışmalarına başlanmış olup inşallah en kısa zamanda siz vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. ilgi ve alakalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hayrettin GÜNGÖR BEY VE EKİBİNE İLÇEM VE ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDER ,SAYGIYLA SELAMLARIM. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ. Her şey Çağlayancerit için.
Eklenme Tarihi : 2.06.2021
Güncelleme Tarihi : 2.06.2021