KISIK YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDUK

10.6.2020

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜR YARDIMCISI SN. TURAN YILMAZ VE EKİBİ İLE BİRLİKTE İLÇEMİZİN ULAŞIM SORUNLAR İLE İLGİLİ BİR TAKIM İNCELEMELERDE BULUNDUK. İLÇEMİZDE ULAŞIM İLE İLGİLİ ÇÖZÜLMESİNİ İVEDİLİKLE İSTEDİĞİMİZ MERKEZ- AKDERE ARASI YOLUMUZ VE AKSU-BOZLAR ARASI /KISIK/ YOLUMUZDA FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI YAPTIK. BU HAFTA SONUNDAN İTİBAREN BAŞLANILACAĞINI VE ÜSTÜNDE DURDUĞUMUZ YOL SORUNUMUZ İNŞALLAH NETİCEYE KAVUŞACAKTIR. SİYASETÇİLERİMİZİN VE BÜROKRATLARIMIZIN Ç.CERİT İÇİN GAYRETLERİNE İNANCIMIZ TAM VE GÜVENCEMİZ SONSUZDUR. BİZLERE BU KONUDA HER DAİM DESTEK SAĞLAYAN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISIMIZ. SN. MAHİR ÜNAL,İÇ İŞLERİ KOMİSYON BAŞKANIMIZ SN. CELALETTİN GÜVENÇ,MİLLET VEKİLLERİMİZE, İL BAŞKANLARIMIZA, KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE VE İLÇE BAŞKANLARIMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.

Eklenme Tarihi : 10.06.2020
Güncelleme Tarihi : 10.06.2020