TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ BİNAMIZIN AÇILIŞINI YAPTIK. HAYIRLI OLSUN

Bu gün Çağlayancerit Toplum Sağlığı Merkezi Binamızın Açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz., K.Maraş AK PARTİ M.Vekilimiz SN. Dr. ilker ÇİTİL, K.Maraş-Halk Sağlığı Müdürümüz Sn. Dr. Ahmet YENER, ilçe Kaymakamımız Sn. Oğuz cem MURAT, ilçe Başkanımız Sn. Veli ÇETİNKAYA, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kurum amirleri ve memurlarımızın yanında çok sayıda vatandaşımızın da katılımıyla ''Toplum Sağlığı Merkezi Hizmet Binamızın'' Açılışını gerçekleştirdik. İlçemize kazandırmış olduğumuz, Toplum Sağlığı Merkezi binamız, günümüz koşullarına uygun olarak dizayn edilmiştir..Hizmet Binamız daha modern, daha kullanışlı ve geniş kapsamlı yapılarak, bir çok Hizmet Kurumlarını da içinde barınmaktadır. #ToplumSağlığıMerkezi #112 A.S.H.İ ve #AileSağlığıMerkezi olarak Siz; Kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunmaktan ziyadesiyle Mutluluk duyuyoruz.Herkesin emeğine ve Yüreğine Sağlık.Hayırlı Uğurlu Olsun.
#Daha Müreffeh bir #Çağlayancerit 'için.